LUCY CHANG KNOKKE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lucy Chang Knokke. Meer weten? Ontdek meer

14 nov 2022 om 9:39 Het eten was koud en niet goed doorbakken. Het leek alsof er echt geen moeite ingestoken is. Verder werd ik 2x opgebeld door de bezorger, maar toen ik terugbelde nam er niemand op. Uiteindelijk werd het eten te laat geleverd en was het koud. Jammer!
31 okt 2022 om 7:32 Eten was goed maar wel meer dan een uur na de gekozen levertijd …
29 okt 2022 om 20:16 Eten kwam veel vroeger dan Livefeed levering van takeaway aangaf. Bijgevolg moest leverancier wachten aan ingang. Met koud eten als gevolg. Kip was bevatte scherpe geur
22 okt 2022 om 23:42 Koud
5 okt 2022 om 23:35 On a reçu du bœuf alors que nous avions commandé du poulet
17 sep 2022 om 23:06 De sate stokjes waren niet lekker
12 sep 2022 om 12:17 De gevraagde rijst werd niet geleverd, dit zonder verwittiging. In plaats ervan 2 ongevraagde Vedett's ontvangen. Belachelijk
28 aug 2022 om 22:37 Had 20.30 gevraagd en was er 20.05 u. was juist thuis.
10 aug 2022 om 22:23 Normaal zijn we heel te vreden, maar nu hebben we lang gewacht op onze bestelling. Het eten was jammer genoeg ijs ijs koud. De saus van de noodles lekte door de bezorg tas heen. Dit was jammer genoeg niet waarvoor je 60 euro betaald…
31 jul 2022 om 22:50 Lekker eten ! Perfect on time !
20 jul 2022 om 21:13 The delivery took over two hours,that's too much.
19 jul 2022 om 22:37 Alles tip top!!